fr nl

Welkom

A- A A+

Drukkerij Bietlot, gelegen in Charleroi, is koploper in Wallonië op het vlak van vellendrukwerk.


Ze is voor elke bestaande of toekomstige klant een betrouwbare partner die door de gebruikte technologie, een efficiënte organisatie en een algehele kwaliteitszorg alle troeven in handen heeft voor een samenwerking gebaseerd op vertrouwen en duurzaamheid.


Drukkerij Bietlot onderhoudt sinds vele jaren een betrouwbare en langdurige relatie met haar cliënteel, waarvan zij de meest uiteenlopende wensen ter harte neemt.


Zowel de groei van het werkvolume als onze competitieve prijzen weerspiegelen onze uitstekende positionering op de markt en getuigen van een unanieme erkenning in onze sector.


Onze continue investeringspolitiek laat ons toe om optimaal tegemoet te komen aan onze klanten die steeds hogere eisen stellen op het vlak van leveringstermijnen, kwaliteit en service.


Wij zijn in staat om alle stappen met betrekking tot de productie van een drukwerk te verzorgen: van prepress over het drukken tot en met de afwerking, vouwen en binden (gelijmd, geniet en genaaid).


Elke fase in het productieproces gaat gepaard met systematische kwaliteitscontroles.


Wij zijn FSC- en PEFC-gecertifi ceerd en voeren een actief en duurzaam milieubeleid.


Ons productieteam is verdeeld in verschillende ploegen. Dit laat ons toe om non-stop te produceren 24 uur op 24 en dit 5 dagen op 7.
In de loop van 30 jaar heeft Drukkerij Bietlot ruimschoots haar adelbrieven verdiend op de Belgische en Europese markt.


Jaarlijks zijn er zestig mensen bezig met de realisatie van een omzet van ruim 11 miljoen euro, met een jaarbalans van dezelfde grootorde.

 

Imprimerie Bietlot - Drukkerijen Imprimerie Bietlot - Drukkerijen Imprimerie Bietlot - Drukkerijen Imprimerie Bietlot - Drukkerijen Imprimerie Bietlot - Drukkerijen Imprimerie Bietlot - Drukkerijen